A “hét trükkje” nyertese Babu és Kira! szept.29-okt.5.


BabuAz első hét trükkje győztese az én válogatásom és a ti szavazataitok alapján a falat a nózin / falat a mancson ami Havasi Babu és kutyája Kira első feltöltött videója a 100tricks100days kihíváson. 🙂 Ennek alkalmából megkértem, hogy mutassa be a kutyusát és mondjon pár szót a trükkről:

Honnan jött az ötlet, hogy ezt a trükköt tanítsd? 
Végignéztem pár trükk listát és ez a trükk tetszett meg először, gondoltam akkor ez lesz az első amit felveszünk. Valamennyi alapja már volt Kirának ebben, mert régebben már bohóckodtam ezzel Vele, de nem tartotta ilyen szépen.

Hogyan tanítottad a trükköt?
Nózin próbáltam először, ha lehajtotta a fejét és a falat legurult nem kapta meg, így hamar leesett neki, hogy nyugton kell maradnia. A kezem otthagytam az állánál eleinte (azért hogy ne tudja lehajtani a fejét) aztán szép fokozatosan elvettem. Közbe mondogattam neki, hogy „maraaaaad”. A mancsnál ugyanúgy ott volt a kezem az állánál, hogy ne tudjon odahajolni a falatért, aztán szép fokozatosan itt is elvettem. A végén, ha már a mancson is megvolt, akkor rátettem a nózira is.

Mit kell tudnunk Kiráról?
Kira az első kutyám, 5éves Golden Retriever kislány Idén márciusban iratkoztunk be a Kőbányai Kutyasuliba ahol megismerkedtünk a Tükör Módszerrel és kitárult előttünk egy csodálatos világ. Áprilisban sikeresen elvégeztük az alapfokú tanfolyamot (K99 vizsgarendszer-E1), nem volt kérdés, hogy megyünk tovább középfokra ahol júniusba tettünk sikeres vizsgát (K99 vizsgarendszer-Ü2).
Életem legjobb döntése volt, hogy beiratkoztam Azóta is járunk Klubfoglalkozásra.
Most előttünk egy újabb kihívás a hűvösebb napokra, a 100tricks100days kezdeményezés, amivel már régóta szemezek, de csak most mertem belevágni

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s