100 trükk 100 nap alatt teljesítve!


100 nap 100 trukkAmikor elkezdtem, nem láttam a végét. Nem volt lista, és csak úgy félúton éreztem, hogy ez meglesz. Nem tudtam egymást követő 100 nap teljesíteni a 100 trükköt, volt közben nyaralás, kézelvágás, kutyabetegség, utazások, de minden trükköt adott napon tanítottam és vettem fel. Rengeteg ötletet kaptam a csoport többi tagjától és motivációt, hiszen ha Ők veszik a fáradságot, akkor nekem is csinálnom kell!

Butch alig tudott pár dolgot amikor elkezdtük. Az elmúlt hónapokban rengeteget fejlődött, körülbelül az első 50 trükk alatt megtanulta a típusfeladatokat, és onnantól már minden “könnyen” ment. Imád tanulni, kreatív, néha olyanokat megcsinál amire nem vagyok felkészülve. A 100. trükknél például úgy indított, hogy fel akartam ugratni a székre és Ő egy laza mozdulattal az asztalon termett… 😀

A tanulást nem hagyjuk abba, csak más formába öntjük és teljes mellszélességgel az obedience-re koncentrálunk. (Bővebben itt olvashatsz a sportról) Ezzel együtt nem akarom elhagyni a szuper 100tricks100days csoportot, továbbra is követem az új videókat és még valamiféle játékot is kitaláltam a résztvevőknek, de erről majd később!

Köszönet mindenkinek aki csatlakozott, részt vett, kedvelt, hozzászólt, külön gratulálok Szabó Anikónak aki megelőzött és elsőként teljesítette a 100 trükköt!!!

Remélem ti is annyira élveztétek/élvezitek amennyire én!

Klikk!

Nati

One thought on “100 trükk 100 nap alatt teljesítve!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s